Al Torcio

Ekstra djevičansko maslinovo ulje
BLEND

Blend ekstra djevičansko maslinovo ulje nastalo je miješanjem više autohtonih sorti maslina - monokultivara. Nastoji se iz svake pojedine sorte izvući ono najbolje i karakteristično za tu specifičnu sortu, što BLEND ulje Al Torcio čini izrazito bogatim i kompleksnim. Karakterizira ga izbalansirana gorčina i pikantnost povezano u harmoničnu cjelinu. Blend ekstra djevičansko maslinovo ulje sljubljuje se sa svim vrstama jela.

Trenutno nema na lageru.

Premium Ekstra djevičansko maslinovo ulje BLEND - detaljno

Blend ekstra djevičansko maslinovo ulje nastalo je miješanjem više autohtonih sorti maslina - monokultivara. Nastoji se iz svake pojedine sorte izvući ono najbolje i karakteristično za tu specifičnu sortu, što BLEND ulje Al Torcio čini izrazito bogatim i kompleksnim.

Ulje je bogato profinjenim mirisima po svježe pokošenoj zelenoj travi, aromatičnom bilju i zelenoj rajčici. Ulje karakterizira izbalansirana gorčina i pikantnost povezano u harmoničnu cjelinu.

Blend ekstra djevičansko maslinovo ulje sljubljuje se sa svim vrstama jela, a najbolje odgovara uz tradicionalnu istarsku kuhinju.