CROGBRGERITA

Uljara

 

Degustacija

 

Nagrade i priznanja

Nagrade i priznanja

Nagrade i priznanja, Al Torcio i Fles olei, Novigrad, IstraU svijetu maslinovih ulja, postoje mjesta gdje se ona ocjenjuju. Najpoznatiji i najpriznatiji je svjetski vodič ekstra djevičanskih maslinovih ulja – Flos Olei karizmatičnog eno-gastro-oleo novinara, ocjenjivača i urednika Marca Orregie. Prijašnjeg naziva L’extravergine, današnji Flos Olei je alfa i omega svjetske produkcije EDMU (ekstra djevičanskog maslinovog ulja).
Kriteriji uvrštenja izuzetno su strogi i profesionalni pa je i samo uvrštenje nekog proizvođača u taj vodič svojevrsna nagrada i priznanje, jer su sva uvrštena ulja odlična ili vrhunska, u 42 zemlje na 5 kontinenata – svugdje gdje raste maslina.

U ovogodišnje izdanje renomiranog svjetskog vodiča ekstra djevičanskih maslinovih ulja Flos Olei uvrštena su čak 43 istarska maslinara (od 49 iz Hrvatske), što je najviše dosad. Uspjeh predstavnika Istre pokazuje i činjenica da ih je 13 postiglo 90 i više od ukupno 100 bodova a među njima su, i to već četvrtu godinu zaredom i maslinova ulja Al Torcio.

Al Torcio © 2012 All right reserved. Created by ProBIz