CROGBRGERITA

L'oleificio

 

Degustazione

 

Premi e Riconoscimenti

Degustacija maslinovog ulja

Degustacija maslinovog ulja, Al Torcio Novigrad, IstraU brojnim studijama diljem svijeta, dokazane su velike ljekovite prednosti maslinovog ulja i čine ga jednim od najvažnijih neophodnih sastojaka zdrave prehrane. Maslinovo ulje je prepuno mononezasićenih masnih kiselina i antioksidansa, pa tako kvlitetno ekstra djevičansko maslinovo ulje može sniziti rizik od srčanih bolesti i raka. Osim toga, istraživanja su pokazala da maslinovo ulje ima i anti-upalna svojstva što pozitivno utječu na bolesti kao što su dijabetes , hipertenzija, artritis, i astma.

Postoji širok raspon okusa prilikom degustacije ekstra djevičanskog maslinovog ulja. Okus određuje nekoliko čimbenika - vrsta maslina, zrelost maslina, uvjeti uzgoja i načini skladištenje.
U sklopu uljare ´Al Torcio´kraj Novigrada, omogućili smo svim posjetiteljima da u ugodnom i autohtonom okruženju probaju ono što proizvodimo, te smo sigurni da će degustacija naših maslinovih ulja i drugih proizvoda od maslina biti nezaboravan doživljaj za sva osjetila.

Al Torcio © 2012 All right reserved. Created by ProBIz